21 nejúčinnějších pozitivních afirmací na každý den: Přilákání hojnosti do života

Nevíte, jak je přilákat větší proud peněz do svého života? Existuje mnoho způsobů, jak se připojit k vesmírnému proudu hojnosti a začít si užívat všech výhod, které k nám může přinést. Jedním z nejúčinnějších způsobů, jak pomoci většímu toku peněz je použití afirmací.

Abychom vám usnadnili práci, sestavili jsme pro vás seznam magnetických afirmací, které pomohou přilákat hojnost a bohatství do vašeho života. Stačí si vybrat ty, které vás nejvíce osloví a opakovat je každý den, abyste se stali magnetem na peníze a přitáhli si vše, co si přejete. Afirmace nejsou pouze na 21 dní, doporučujeme je používat a opakovat dlouhodobě.

Připojte se k lidem, kteří již využívají sílu pozitivního myšlení a afirmací pro osobní růst, sebevědomí, seberealizaci. Připravte se na nové a pozitivní změny ve svém životě a začněte si užívat hojnosti, kterou si zasloužíte!

  1. Peníze ke mně přicházejí snadno, často a rychle.
  2. Můžu si koupit cokoliv, co budu chtít.
  3. Každý den je můj život bohatší a hojnější.
  4. S každým okamžikem k sobě přitahuji bohatství.
  5. Jsem magnet na peníze.
  6. Můj příjem se neustále zvyšuje.
  7. Jsem v naprostém souladu s vesmírnou hojností.
  8. Peníze jsou mým přítelem.
  9. Peníze ke mně přicházejí z mnoha neomezených zdrojů.
  10. Vždy jsem ve správný čas na správném místě.
  11. Život mi poskytuje vše, co potřebuji a chci.
  12. Mám neustále víc peněz než potřebuji.
  13. Čím víc peněz mám, tím víc peněz rozdávám.
  14. Jsem velmi bohatý a žiji životem, který si plně užívám.
  15. Na co sáhnu, promění se v hojnost.
  16. Dělám jen činnosti, které mě baví a naplňují radostí.
  17. Všechno se mi daří a pociťuji příval hojnosti.
  18. Miluju peníze a peníze milují mě.
  19. Zvládnu cokoliv, do čeho se pustím.
  20. Peníze jsou pro mě dostupné a mám jich vždy dostatek.
  21. Neustále ke mně proudí nové nápady a inspirace.

Jak často a kolikrát afirmace opakovat?

Žádný doporučený počet není, ale pokud chcete změnit způsob myšlení a žijete dlouhodobě v mentalitě nedostatku, doporučujeme víc než tisíckrát za den. Skrze afirmace můžete změnit své životní přesvědčení, jenže se taková věc nestane hned, protože jde o změnu fungování myšlení, které roky a desítky let nějak budujeme. Práce s afirmace je dlouhodobá práce a kdo čeká, že si je párkrát zopakuje a za týden se jeho život změní, bude zklamán. Afirmace fungují, ale ne sprinterům, fungují maratoncům :).

Jak znásobit jejich účinek?

Propojte afirmace s vizualizacemi. Když připojíte obrazy toho, co si přejete, zapojíte tím i pozitivní emoce a tím efekt afirmací znásobíte a zrychlíte jejich účinek. Najděte si na internetu věci, po kterých toužíte, abyste si zafixovali jejich obraz a při opakování afirmací se snažte, co nejdetalněji představovat svůj cíl, až ucítíte silný příval emocí a šimrání na břiše. Pokud vás samotná představa cíle rozbrečí vděčností a dojdete k pocitu jako byste to už měli, děláte to dobře :).