NIKDO nerozdává tak tvrdé rány jako život

NIKDO nerozdává tak tvrdé rány jako život. Ale NEJDE O TO, jak inkasuješ. Tady JDE O TO, kolik ran uneseš a přesto se znovu ZVEDNEŠ. Kolik ran dokážeš PŘIJMOUT a nezastaví tě. JENOM TAK SE VÍTĚZÍ! Rocky Balboa (Sylvester Stallone)

Rocky-Balboa

Rocky Balboa: Nemusíš tomu věřit. Kdysi ses vešel semhle. Zvedl jsem tě a řekl tvý mámě: Tohle dítě bude nejlepší dítě na světě. Tenhle kluk bude lepší, než si umíme představit. A tys rostl a prospíval. Žasli jsme nad tebou. Každej den byl malej zázrak.

Pak nastal čas osamostatnit se, vykročit do světa sám za sebe, jenže někde na té cestě ses změnil. Nebyl jsi sám sebou. Od lidí kolem sis nechal nakukat, že nejsi tak dobrej. Když bylo ještě hůř, začal jsi hledat vinu jinde. Ve velkým stínu. Řeknu ti něco, co už víš.

Svět není jen samý slunce a duha. Je to hodně zlý a drsný místo a i když jsi sebesilnější, srazí tě na kolena a nechá tě klečet, když to připustíš. Nikdo nerozdává tak tvrdý rány jako život. Ale nejde o to, jak inkasuješ, tady jde o to, kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš! Kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě! Jenom tak se vítězí!

Rocky-Balboa2

Chce to znát svoji cenu a jít houževnatě za svým, ale musíš umět snášet rány! A ne si stěžovat, že nejsi tam, kde jsi chtěl, a ukazovat na toho nebo na toho, že to zavinili. To dělají zbabělci a to ty nejsi! Jsi lepší! Pamatuj! Já tě budu mít vždycky rád. Ať se stane cokoliv. Jsi můj syn, moje krev. Jsi to nejlepší, co v životě mám. Ale dokud nebudeš věřit sám v sebe, budeš živořit!

 

 

 

 

  

11 zajímavých informací o Silvestru Stallone

  1. Stallone se narodil v roce 1946 v New Yorku a vyrůstal v chudé čtvrti. Bojoval s dyslexií a opustil střední školu, ale šel si za svým snem stát se hercem a nakonec našel úspěch v Hollywoodu.
  2. Stalloneho průlomovou rolí byl film "Rocky" z roku 1976, ke kterému napsal scénář a ve kterém hrál hlavní roli. Film se stal obrovským hitem a získal tři Oscary, včetně ceny za nejlepší film. Za roli Rockyho Balboy byl Stallone také nominován na Oscara.
  3. Stallone pokračoval v roli Rockyho v několika pokračováních a jeho postava se stala jednou z nejikoničtějších v historii Hollywoodu. Hrál také v sérii Rambo, kde ve čtyřech filmech ztvárnil postavu Johna Ramba.
  4. Stallone se objevil ve více než 60 filmech a několik z nich napsal a režíroval. Pracoval také jako producent a vlastnil produkční společnost, která produkovala mnoho jeho filmů.
  5. Stallone byl třikrát ženatý a má pět dětí. Se svou současnou manželkou Jennifer Flavinovou je ženatý od roku 1997 a mají spolu tři dcery.
  6. Stallone získal za svou práci ve filmu řadu ocenění a vyznamenání. Kromě nominací na Oscara byl také třikrát nominován na Zlatý glóbus a dva získal.
  7. Stallone je známý svou atletickou a svalnatou postavou a pro přípravu na své akční role intenzivně trénuje. Věnoval se také kulturistice a fitness a na toto téma vydal několik knih.
  8. Stallone má vášeň pro umění a v průběhu let nasbíral mnoho obrazů a soch. Je také vášnivým malířem a svá díla vystavuje v galeriích.
  9. Stallone se věnuje charitativní činnosti a podporuje mnoho dobročinných organizací. Angažoval se také v politice a podpořil několik kandidátů na veřejné funkce.
  10. Stallone má silnou fanouškovskou základnu a na sociálních sítích ho sledují miliony lidí. Je známý svou interakcí s fanoušky a často reaguje na jejich zprávy a komentáře.
  11. Stallone je považován za jednu z největších akčních hvězd v historii Hollywoodu a ovlivnil mnoho dalších herců a filmařů. Stále hraje a natáčí filmy a zůstává oblíbenou a trvalou postavou zábavního průmyslu.